| Forum Home > Sugestii, pareri, troubleshooting > Suggestion - News | ||
|---|---|---|
|
Cristi Popescu Moderator Posts: 3 |
Am o sugestie, legata de modul in care membrii clubului sau vizitatorii normali vor fi informati despre actiuni. Stiu ca exista forumul, dar poate unii oameni nu vad sau nu isi dau seama.Ce-i drept, apare acolo la Recent Forum Posts, dar nu-i rau sa fim precauti ;) Prin urmare, poate ar fi mai bine ca orice actiune sa fie anuntata in sectiunea "Home" a site-ului , intr-o "mini-sectiune" ca sa zic asa. Adica acolo unde apar articolele " Proiectul nostru de viitor " si " Daruieste un zambet " , sa fie si un fel de "articol" sau "mini-sectiune" cum am spus, care sa fie updatata mereu, in care sa se posteze informatii despre actiunea sau actiunile care urmeaza a fi desfasurate de catre club, sau orice alta activitate a clubului care poate fi considerata stire (cu sh). De ajutor ar putea fi de asemenea formulari de genul " mai multe informatii gasiti pe forum, in sectiunea X " Nu zic ca modul in care suntem informati acum nu e normal sau bun. Dar poate unii sunt mai aiuriti, ca mine asa, si tre sa le pui o pancarta de 2/1 m in fata cu font de 80 ca sa vada | |
| ||
|
Simina Site Owner Posts: 7 |
Am sa iau cu siguranta in considerare sugestia, si eu m-am gandit la acelasi lucru. Problema e ca vroiam ca actiunile sa poata fi anuntate/postate de ORICARE dintre voi, pe cand asa numai admin-ul poate modifica home page-ul. De aceea am mizat pe forum. Dar o sa regandesc lucrul asta. Si apropo, am impresia (dar mai intai trebuie sa verific) ca si moderatorii pot pune poze. N-ar fi rau, daca aveti, sa vedeti daca puteti pune cateva poze de la ultima voastra actiune! Cheers, mates! Simina | |
| ||
|
Simina Site Owner Posts: 7 |
OK, am rezolvat problema! Sectiunea de News este de fapt un blog undercover - unde puteti posta oricare din voi. Use it well! ;) | |
|
-- "In this dark march toward whatever it is we're approaching don't -don't hang back with the brutes!"
| ||